KAVELS

villasonderdeeiken

Bouw je eigen villa

Fijn, alles nieuw in en om het huis en helemaal zoals jij dat wilt. Buiten in de tuin geniet je onder de eiken van de ritselende bladeren met de historische gebouwen op de achtergrond. Je eigen twee-onder-een-kap of vrijstaande woning helemaal zelf ontwerpen en laten bouwen. Het kan op Indië!

De kavels zijn er in verschillende afmetingen van ca. 400 – 700 m2.

ONTDEK DE KAVELS ONDER DE EIKEN

Bent u geïnteresseerd in één van de kavels?

De haven is de entree van Indië. Het kanaal wordt verbreed. Bij dit waterplein, met zijn bijzondere waterwoningen en herenhuizen, komt ook de boulevard. Dit is de verbinding met het centrum van Almelo.
De haven
Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving.
Stadscentrum
Deze kavels liggen tussen de oude eiken en met de historische gebouwen als de Sterkerij op de achtergrond.
Tussen water en groen
Uw eigen woning geheel zelf ontwerpen en bouwen. Alles zelf bepalen dus helemaal naar uw wens.
Vrijheid in ontwerp en bouwen

Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.

Unieke combinatie

Het rijke textielverleden van het uitgestrekte fabriekscomplex van Koninklijke Ten Cate is één van de inspiratiebronnen bij de vernieuwing van deze bijzondere plek en bepaalt de identiteit van de locatie.

Inspiratie

Het behoud van het historisch gebouwen is een belangrijk uitgangspunt voor Indië. Er blijven vier karakteristieke gebouwen staan, de Watertoren, de Weverij, de Spoelerij en de Sterkerij.

Historisch Erfgoed

Je kunt nu al Indië beleven in het Stadslab. De Smaak van… uit Almelo heeft de oude kantine en het oude laboratorium omgetoverd tot een retro eventlocatie.

Beleven

Aan de noordkant van Indie is de burgemeester Schneiderssingel doorgetrokken en daarmee de belangrijkste verkeersader van de stad geworden. Een singel van allure, die verschillende woonwijken met elkaar en het centrum van Almelo verbindt.

Dé verkeersader

Meld je aan voor de
nieuwsbrief en mis niets!

Praat met ons mee

Ons nieuwe informatie centrum is bijna klaar! Daar kunnen wij jullie nog beter informeren over wonen op Indië. pic.twitter.com/N98MkzVkwh 3 dagen ago

Twitter Media

Photos from Indie Almelo's post

Het speeltoestel is geplaatst. Nu nog de ondergrond afwerken en dan kunnen de kinderen er fijn spelen.

36 vind ik leuks, 11 reacties1 uur geleden

Ons nieuwe informatie centrum is bijna klaar! Daar kunnen wij jullie nog beter informeren over wonen op Indië. pic.twitter.com/N98MkzVkwh

Twitter Media

AGENDA ITEMS

Invalid slider id. Master Slider ID must be a valid number.

Interesse in wonen
onder de eiken?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken en in de gaten houden. Mail of volg ons op onze social media kanalen!

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan dit formulier in en één van onze medewerkers neemt spoedig contact met je op.

  • Meld mij aan voor de nieuwsbrief