Verschillende woningtypes

Twee-onder-een-kapwoningen

rijwoningen

Bouwkavels

Ontdek de woningen en bouwkavels in de Tuin van Indië

Bent u geïnteresseerd in één van de woningen of een bouwkavel?

In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert, door de unieke combinatie van monumentale eiken en water.
Water en groen
Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving.
Stadscentrum
De haven is de entree van Indië. Het kanaal wordt verbreed. Bij dit waterplein, met zijn bijzondere waterwoningen en herenhuizen, komt ook de boulevard. Dit is de verbinding met het centrum van Almelo.
De haven
Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.
Unieke combinatie
Het rijke textielverleden van het uitgestrekte fabriekscomplex van Koninklijke Ten Cate is één van de inspiratiebronnen bij de vernieuwing van deze bijzondere plek en bepaalt de identiteit van de locatie.
Inspiratie
Van ateliers, exposities, musicals en kunstmanifestaties tot Poppodium Naxt. Indie is een broedplaats voor kunst- en cultuurliefhebbers!
Kunst & Cultuur
Het behoud van het historisch gebouwen is een belangrijk uitgangspunt voor Indië. Er blijven vier karakteristieke gebouwen staan, de Watertoren, de Weverij, de Spoelerij en de Sterkerij.
Historisch erfgoed
Je kunt nu al Indië beleven in het Stadslab. De Smaak van… uit Almelo heeft de oude kantine en het oude laboratorium omgetoverd tot een retro eventlocatie.
Beleven
Aan de noordkant van Indie is de burgemeester Schneiderssingel doorgetrokken en daarmee de belangrijkste verkeersader van de stad geworden. Een singel van allure, die verschillende woonwijken met elkaar en het centrum van Almelo verbindt.
Dé verkeersader
Indië is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Zo liggen de op- en afritten van de A35 op ongeveer tien minuten rijden en is het stadscentrum en NS-station op 5 minuten loopafstand.
Bereikbaarheid

Meld je aan voor de
nieuwsbrief en mis niets!

AGENDA ITEMS

Praat met ons mee

Ons nieuwe informatie centrum is bijna klaar! Daar kunnen wij jullie nog beter informeren over wonen op Indië. pic.twitter.com/N98MkzVkwh 3 dagen ago

Twitter Media

Photos from Indie Almelo's post

Het speeltoestel is geplaatst. Nu nog de ondergrond afwerken en dan kunnen de kinderen er fijn spelen.

29 vind ik leuks, 9 reacties1 uur geleden

Welke leef!stijl past het best bij jou?

Onze architecten en interieurdesigners hebben zich verdiept in de leefstijlen van groepen mensen. Die leefstijlen vormen het uitgangspunt voor 5 vindingrijke woonpakketten. Met de Leefstijlplanner zoek je uit welk pakket het beste past bij jouw specifieke leefstijl.

Leef jij voor je kinderen of staat jouw carrière bovenaan? Ga je helemaal op in je hobby of hou je van een huis vol vrienden? Iedereen leeft anders en daarbij hoort een ander huis. Met de online Leef!stijl Planner stel je je eigen ideale woning samen. Je begint met het uitzoeken van een bouwnummer en kan je een keuze maken uit een van de leefstijlen. De Leefstijlplanner maakt de verschillende woonpakketten in de plattegrond direct zichtbaar. Een realistische artist impression brengt de woning tot ‘leven’. Je kunt direct zien of je binnen je budget blijft, de prijzen van de diverse opties zijn allemaal inzichtelijk en deze lopen mee in je totaaloverzicht. Zo creëer je zelf jouw lievelingsplek!

Stel zelf uw eigen woning samen

Interesse in wonen,
in de Tuin van Indië?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken en in de gaten houden. Mail of volg ons op onze social media kanalen!

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan dit formulier in en één van onze medewerkers neemt spoedig contact met je op.

  • In welk woningtype heeft u interesse?
  • Meld mij aan voor de nieuwsbrief